Клима уред – инвертер Daikin FTXBC/RXBC

Клима уред - инвертер производ на Daikin,  со модерен дизајн и екстремно тивок режим на работа. Енергетски се ефикасни и заштедуваат 30% енергија повеќе од останатите клима уреди. Овие клима уреди-инвертери имаат заштита од замрзнување и греат до - 15 ˚С .

Енергетска класа А+ , гаранција 36 месеци.

Модели : 2,5 kW3,5 kW ; 5 kW

Производ на DAIKIN - Јапонија

Инфрацрвен далечински управувач 24 часовен тајмер со кој се поставува режим на греење/ладење FTXB25C/RXB25C - 2.5 kW FTXB35C/RXB25C - 3.5 kW ; FTXB50C/RXB50C - 5.5 kW ; Електрично напојување - 220 V ; Фреон - R410A ; Инвертер DC ; Енергетска класа - А+ ; COP - 4.01 ; Греење до -15 ˚С ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD33,900.00

Loading Updating cart...