Комбиниран бојлер со два изменувачи BS2 Giacomini

Комбиниран бојлер со два изменувачи. Едниот изменувач се поврзува за соларниот систем додека другиот се поврзува со системот за греење.

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 95 °C Максимален работен притисок : 10 bar Технички карактеристики на изменувачот : Максимална работна температура : 110 °C Максимален работен притисок : 12 bar

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD53,189.00

Loading Updating cart...