Комбиниран бојлер со два изменувачи Sun System

Комбиниран бојлер со два изменувачи. Едниот изменувач се поврзува за соларниот систем додека другиот се поврзува со системот за греење.

Производ на Sun System - Бугарија

Котлите се емајлирани и се испорачуваат со ногарки, термометар, сигурносен вентил, магнезиумова анода

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD0.00

Loading Updating cart...