Комбиниран бојлер со еден изменувач Bosch

Комбинираниот бојлер од програмата на Bosch со еден изменувач покрај електричниот греач во бојлерот има и вградено и додатен изменувач на топлина. На располагање ги има моделите со зафатнина од 80 , 100 и 150 Л. , со лев или со десен приклучок. Снага на електричниот греач - 2 kW ; снага на изменувачот од 5,5 - 6,2 kW

Големини : 80 л ; 100 л ; 150 л ;

Производ на Bosch -  Германија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD8,950.00

Loading Updating cart...