Комбиниран бојлер со еден изменувач BS1 Giacomini

Комбиниран бојлер со еден изменувач. Се поврзува со соларниот систем за добивање на топла вода за домаќинства.

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 95 °C Максимален работен притисок : 10 bar Технички карактеристики на изменувачот : Максимална работна температура : 110 °C Максимален работен притисок : 12 bar

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD35,527.00

Loading Updating cart...