Комбиниран бојлер со еден изменувач Sun System

Комбиниран бојлер со еден изменувач. Се поврзува со соларниот систем за добивање на топла вода за домаќинства.

Производ на Sun System - Бугарија

Котлите се емајлирани и се испорачуваат со ногарки, термометар, сигурносен вентил, магнезиумова анода

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD0.00

Loading Updating cart...