Резервоар за вода BP Giacomini

Резервоар за вода  е особено погоден за користење во соларните системи за производство на топла вода за санитарни употреби и интеграција на греење каде што е потребно. Телото е направено од челик. Во зависност од верзијата надворешната покривка е во сива или  бела пластична облога.

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 95 °C Максимален работен притисок : 10 bar - ( од 300 до 1000 литри ) ; 6 bar - ( од 1500 до 2000 литри )

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD34,241.00

Loading Updating cart...