Резервоар (бафер) за вода P Sun System

Резервоар (бафер) служи за складирање на водата. Се користи во делот на греење и ладење.

Големини : 150 л ; 200 л ; 300 л ; 500 л ; 800 л ; 1000 л ; 1500 л ; 2000 л ; 2500 л ; 3000 л ; 5000 л ; 10000 л ;

Производ на Sun System - Бугарија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD0.00

Loading Updating cart...