Дигирален соларен контролер 868C8Q

Дигирален соларен контролер со фреквентен регулатор за промена на бројот на вртежи на пумпата. Покрај стандадните врски и сонди , може да се поврзе и со пумпата за рециркулација.

 

1 – колекторско поле 1 – бојлер (резервоар) 1 – една пумпа за соларен круг (мах. 600W) 1 – една пумпа за рециркулација (мах. 600W) Излез за активирање на грејач (≤1500W) Димензии:120mm×120mm×18mm +команда ФРЕКВЕНТЕН РЕГУЛАТОР ЗА КОНТРОЛА НА БРОЈОТ НА ВРТЕЖИ НА ПУМПАТА - 5 сонди

Additional Details

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...