Дигитален соларен контролер KTD Giacomini

Дигитален соларен контролер. Се изработува со 3 и со 6 сонди. Има вградено програми со повеќе варијанти на соларни системи кои може да ги котролира.  Може да се користи и за регулирање на системи со два бојлери. Покрај врските со пумпата може да се поврзе и со мешачки вентил.

Производ на GIACOMINI - Италија

Димензии : 110mm x 163mm x 52mm

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD12,398.00

Loading Updating cart...