Дигитален соларен контролер SR208C

Дигитален соларен контролер со 3 сонди. Едната сонда се врзува на соларниот колектор, додека другите две се врзуваат на горната и долната точка на бојлерот. Контролерот ги обработува податоците кои ги добива од сондите и според нив дава команда на пумпата кога да работи. Најчесто во текот на ноќта или кога нема доволно сончева топлина, контролерот ја исклучува пумпата за да не се лади водата од системот.

Дигирален соларен контролер 208 со 3 сонди 1 сонда за колекторите 2 сонди на бојлерот (резервоар) Се поврзува со пумпата за соларниот систем (мах. 600W) Излез за активирање на грејач (≤600W) Димензии:178mm×120mm×43mm

Additional Details

Цена: MKD5,150.00

Loading Updating cart...