Котли на нафта

Котел на нафта Buderus модел Logano G125 и G225

Котел на нафта Големини : 17 kW ; 21 kW ; 28 kW ; 34 kW ; 45 kW ; 55 k W ; 68 kW ; Производ на Buderus - Германија Повеќе...