Автоматско воздушно лонче за солар R99S Giacomini

Автоматско воздушно лонче за солар кое служи за испуштање на воздухот од соларниот систем.

Големина : 1/2"

Максимална температура е  180˚C

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD790.00

Loading Updating cart...