Автоматско воздушно лонче за солар со вентил R99S Giacomini

Автоматско воздушно лонче за солар. Се испорачува со топчест вентил од 1/2".

Големина : 1/2" - максимална температура е  180˚

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...