Циркулациона група со Wilo пумпа за солар R586S-0 Giacomini – единечна

Циркулациона група е составена од сигурносен вентил, еден топчест вентил кој е поставен на еден термометар коj ја проверува  вратената температура, манометар, неповратен вентил, две котелски славини, пумпа Wilo специјална за солар, мерач на проток, механички вентил за испуштање на воздух. Сето тоа е ставено во специјално изолирана кутија на која има и место за поставување на контролерот.

Големини : 3/4 ''

Производ на GIACOMINI - Италија

Максимална работна температура: 120 ° C Максимален работен притисок: 10 bar Максимална работна температура на сигурносен вентил: 160 ° C Калибрација под притисок на сигурносен вентил: 6 бар Тежина : 5 kg

Additional Details

Цена: MKD10,500.00

Loading Updating cart...