Циркулациона група со Wilo пумпа за солар R586S Giacomini

Циркулациона група е составена од сигурносен вентил, четири топчести вентили на два има термометри кои ја проверуваат испорачаната и вратената температура, манометар, неповратен вентил, две котелски славини, пумпа Wilo специјална за солар, мерач на проток, механички вентил за испуштање на воздух. Сето тоа е ставено во специјално изолирана кутија на која има и место за поставување на контролерот.

Големини : 3/4 ''

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 180°C (испорачана), 120°C (повратна) Максимален работен притисок : 10 bar Димензии : 315x495x150 mm Тежина : 7,5 kg

Additional Details

Цена: MKD15,500.00

Loading Updating cart...