Дупло колено за бакар 315 Giacomini

Дупло колено за бакар

Големини : 15 x 15 ; 18 x 18 ; 22 x 22 ; 28 x 28 ;

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD160.00

Loading Updating cart...