Експанзиони садови за солар VES Giacomini

Експанзионите садови се користат за да ги апсорбираат термичките осцилации на кои се изложени во соларните системи. Мембрната е наменета да работи во системи со топла вода. Резервоарот е направен од високо квалитетен челик. Внатрешниот дел е антикорозивен и гарантира употреба без проблеми на смеса од  вода-гликол или антифриз.

Големини за приклучок : 3/4 '' и 1''

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална температура : +130°C Максимална работна температура : од -10 до +110°C Максимален работен притисок : ( од 8 литри до 24 литри - 8 bar ) - ( од 35 литри до 300 литри - 10 bar )

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD1,474.00

Loading Updating cart...