Изменувач XG 10 Giacomini

Изменувачот се користи за размена на топлината на водата од соларниот систем кон некој потрошувач. Најчесто се користи за загревање на водата во базените.

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 150°C Максимален работен притисок : 16 bar

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD58,811.00

Loading Updating cart...