Колено со женски навој за бакар 317 Giacomini

Колено со женски навој за бакар

Големини : 1/2'' x 15 ;  3/4'' x 22 ; 1'' x 22 ; 1'' x 28 ;

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD150.00

Loading Updating cart...