Спојка со машки навој за бакар 311 Giacomini

Спојка со машки навој за бакар

Производ на GIACOMINI - Италија

Големини : 1/2'' x 15 ; 1/2''M x 18 ; 3/4'' x 15 ; 3/4''M x 18 ; 3/4'' x 22 ; 1'' x 22 ; 1'' x 28

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD115.00

Loading Updating cart...