Спојка со женски навој за бакар 312 Giacomini

Спојка со женски навој за бакар

Производ на GIACOMINI - Италија

Големини : 1/2'' x 15 ; 1/2''F x 18 ; 3/4'' x 15 ; 3/4''F x 18 ; 3/4'' x 22 ; 1'' x 22 ; 1'' x 28

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD125.00

Loading Updating cart...