Пегла за ППР

ППР сетот за спојување служи за спојување на материјали од полипропилен, цевки и фитинг.

Се користи за следниве димензии : 20 - 25 - 32  mm

Производ :

Additional Details

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...