ППР колено 90° со холендар H135 Giacomini

ППР колено 90° со холендар

Големини : 20 x 3/4" ; 25 x 1" ; 32 x 1"1/4

Производ на GIACOMINI – Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD179.00

Loading Updating cart...