ППР редуцир (адаптер) машки навој H107 Giacomini

ППР редуцир (адаптер) машки навој

Производ на GIACOMINI – Италија

Големини : 20 x 1/2" ; 20 x 3/4" ; 25 x 1/2" ; 25 x 3/4" ; 32 x 1" ; 50 x 1" ; 40 x 1"1/4 ; 50 x 1"1/4 ; 50 x 1"1/2 ; 63 x 2" ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD90.00

Loading Updating cart...