ППР редуцир (адаптер) со холендар H115 Giacomini

ППР редуцир (адаптер) со холендар

Производ на GIACOMINI – Италија

Големини : 20 x 3/4" ; 25 x 1" ; 32 x 1"1/4 ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD164.00

Loading Updating cart...