ППР сет за спојување H200

ППР сетот за спојување служи за спојување на материјали од полипропилен, цевки и фитинг.

Се користи за следниве димензии : 20 - 25 - 32  mm

Производ на GIACOMINI – Италија

20 - 25 - 32 - 0 ден.

Additional Details

Цена: MKD16,900.00

Loading Updating cart...