ППР тештик редуцир H151 Giacomini

ППР тештик редуцир

Производ на GIACOMINI – Италија

Големини : 25x20x20 ; 25x25x20 ; 25x20x25 ; 32x20x32 ; 32x25x32 ; 40x20x40 ; 50x25x50 ; 50x32x50 ; 50x40x50 ; 63x25x63 ; 63x32x63 ; 63x40x63 ; 63x50x63 ; 75x63x75 ; 90x75x90 ; 110x90x110 ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD20.00

Loading Updating cart...