Стандардни 2 брзински пумпи Wilo Star RSB

Стандардни 2 брзински пумпи со воден ротор со навојна врска. Се употребуваат во сите системи за топловодно греење, системи за ладна вода и климатизација.

Големини : 1'' и 1''1/4

Производ на Wilo - Германија

Star-RSB 25/4 ; Star-RSB 25/6 ; Star-RSB 30/4 ; Star-RSB 30/6 ; Технички карактеристики : Номинлен притисок : 10 bar ; Напојување : 1~230V/ 50Hz ; Приклучна должина : 180 mm ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD4,060.00

Loading Updating cart...