Радијатори на струја - конвектори

Радијатори на струја - конвектори Bosch

Овие електрични конвектори се идеални за загревање на помали објекти и простории. Во нив е вграден специјален алуминиумски греач кој го спречува сушењето на воздухот во просторијата и спречува непријатни мириси во просторот. Конвекторите на струја Bosch имаат голема ефикасност и степен на Повеќе...

Радијатори на струја - конвектори

Ногарки за конвектор

Ногарки за конвектор Повеќе...