Полуспојка за бакар хромирана T178C Giacomini

Полуспојка за бакар хромирана се користи за спојување на Giacomini хромираниот вентил со бакарна цевка.

Големини : 16 x 15

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...