Регулациона опрема

Неделен термостат (регулација според надворешна температура) FR-120

Собен регулатор за уреди за греење и акумулациони бојлери со унапредено мени. Повеќе...

Регулациона опрема

Собен термостат TR-12

Собен термостат со опсег од 6 до 30 ˚С, со приклучен напон 220V. Повеќе...

Регулациона опрема

Неделен-хронотермостат греење/ладење K490I Giacomini

Неделен-хронотермостат греење/ладење Големини : 230V Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Регулациона опрема

Собен термостат греење/ладење K494 Giacomini

Собен термостат греење/ладење Повеќе...

Регулациона опрема

Неделен дигитален тајмер

Неделениот дигитален тајмер е програмски термостат. Автоматски ја подесува собната температура кога сме дома, заштедува на енергија кога не сме дома или кога спиеме. Има 9 вградени мемории од кои 6 се фабрички, а 3 се за корисникот. Повеќе...

Регулациона опрема

Налегнат термостат

Налегнатиот термостат е терморегулатор на температурата на водата, дизајниран за монтажа на поврсината на цевките. Повеќе...

Регулациона опрема

Собен термостат

Собен термостат за грејни инсталации. Распон на температуратa e од 10 - 30 °C. Повеќе...

Регулациона опрема

Собен термостат K480 Giacomini

Собен термостат Големини : 230V Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Регулациона опрема

Сигурносен термостат со температурен сензор K373 Giacomini

Сигурносен термостат со температурен сензор Големини : 230V Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...