Соларен колектор селективен – тинокс PSV Giacomini

Соларен колектор селективен

Големини :  2m² ; 2.5m²

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимален притисок : 10 bar Температура на стагнација : 175°C Бакарен апсорбер Апсорција : 95% Емисија : 5% Препорачан капацитет за м² : 15-40 литри/час Димензии : 2m²(1040x2206x100) ; 2.5m²(1205x2206x100) ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD32,711.00

Loading Updating cart...