Соларен колектор селективен KS1

Соларен колектор селективен

Димензии : 2m²

Производ од Македонија

Технички каркатеристики : Максимален работен притисок : 10 bar ; Максимална работна температура : 195°C ; Апсорбер : Al ; Тежина : 32 kg ; Димензии : 2m²(1005x2005x85)mm;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD11,800.00

Loading Updating cart...