Соларен колектор ECO

Соларен колектор селективен

Димензии : 2m²

Производ од Македонија

Технички каркатеристики : Максимален работен притисок : 9 bar ; Максимална работна температура : 200°C ; Апсорбер : tinox ; Тежина : 37 kg ; Димензии : 2m²(1010x2010x85)mm;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD9,150.00

Loading Updating cart...