Термосифонски “Flat” колектор со бојлер од 150 л

Термосифонски "Flat" колектор со бојлер од 150 л

Големини : 150 л

Системот вклучува : Бојлер со изолација 80 мм , плочест колектор, ИНОКС изолирано флексибилно црево (кратко и долго парче), со дебелина на изолација од 13мм, фитинг за спојување на бојлерот и колекторот, сигурносен вентил , конструкција за колекторот и бојлерот, антифриз (еколошки и не-отровен), електричен грејач од 1,5 kW, со магнезиумова анода.

 

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD36,900.00

Loading Updating cart...