Термосифонски колектор – отворен систем (нископритисен)

Системот е нископритисен односно отворен систем. Составен е од 15 цевки кои се вакуумски, бојлер 150 литра и греач од 1,5 kW , елктромагнетен вентил кои служи за дополнување на системот. Електрониката служи за управување со електромагнетниот вентил и со греачот.

Технички карактеристики : 15 цевки (вакуумски) ; Бојлер 150 л ; Греач 1,5 kW ; Автоматика ; Електромагнетен вентил; Постоље за колекторот

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD15,900.00

Loading Updating cart...