Соларен сет со “Flat” колектори и комбиниран бојлер со два изменувачи

Пакетот се состои од комбиниран емајлиран бојлер со електричен греач и два изменувачи за солар, селективни "FLAT" колектори. Бројот на сончеви колектори варира во зависност со капацитетот на бојлерот. Во пакетот се наоѓа и циркулациона група со специјална Wilo пумпа за солар која што се грижи соларниот систем да работи беспрекорно. Диференцијален дигитален контролер кој е составен од три сонди, едната сонда се поставувана колекторот, додека другите две сонди се поставуваат на горната и долната точка на бојлерот. Автоматското лонче за солар служи за испуштање на воздухот од соларниот систем . Последниот елемент од пакетот е експанзиониот сад, чија големина зависи од капацитетот на бојлерот.

 

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD52,000.00

Loading Updating cart...