Соларен сет со вакуумски цевки и комбиниран бојлер со два изменувачи

Пакетот се состои од комбиниран емајлиран бојлер со електричен греач и два изменувачи за солар, вакуумски селективни колектори со "U" - цевка. Бројот на сончеви колектори варира во зависност со капацитетот на бојлерот. Во пакетот се наоѓа и циркулациона група со специјална Wilo пумпа за солар која што се грижи соларниот систем да работи беспрекорно. Диференцијален дигитален контролер кој е составен од три сонди, едната се поставува на колекторот додека другите две се поставуваат на горна и долна точка од бојлерот. Автоматското лонче служи за испуштање на воздухот од соларниот систем . Последниот елемент од пакетот е експанзиониот сад, чија големина зависи од капацитетот на бојлерот.

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD57,500.00

Loading Updating cart...