Челична шелна со гума

Шелната со гума се користи за монтажа и фиксирање на цевки. Гумата служи за апсорбирање на вибрациите.

Големини :  1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ; 5/4'' ; 6/4'' ; 2'' ; 2 1/2'' ;

Температура на отпорност од -40 С до +120 С

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD0.00

Loading Updating cart...