Електрода за тврд лем

Електродата за тврд лем се користи за спојување на бакарните цевки со бакарниот фитинг, во инсталациите за ладна и топла вода како и за гасни инсталации.

Работна температура или температура на топење изнесува 760 С

Димензии на електрода : 1.3 x 3.2 x 500 mm


 

Additional Details

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...