Калај

Калајот служи за спојување на бакарните цевки со мек лем. Се користи во инсталациите за греење, во инсталациите за водовод со максимална температура од 110 С.

Температурата на топење на калајот се движи од 230 - 250 С

Големина : 200 gr.

Состав : 97 % L-Sn , Cu 3%

1

Additional Details

Цена: MKD580.00

Loading Updating cart...