Месингана шелна единечна

Месинганата единечна шелна се користи за монтажа и фиксирање на бакарните цевки.

Големини : Ф 15 ; Ф 18 ; Ф 22 ; Ф 28 ; Ф 35 ;

 

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD10.00

Loading Updating cart...