Пластична ногарка

Пластичната ногарката служи за прицврстување на алумпластот за бетонската плоча при поставување на цементната кошулица. Таа се поставува на местото под радијаторот односно кај вентилите.

Го спречува евентуалното поместувањето на претходно дефинираниот распоред на цревата.

Големина : од Ф 16 - до Ф 20

Additional Details

Цена: MKD18.00

Loading Updating cart...