Паста за мек лем

Паста за мек лем е јако средство за чистење, и помага на лемот на цевките и цевните споеви. Погодно е за чистење на бакар, месинг, цинк но не и алуминиум.

Големина : 125 gr.

Additional Details

Цена: MKD100.00

Loading Updating cart...