Паста за тврдо лемење

Пастата за тврдо лемење се применува за повеќе метали вклучувајки го бакарот, бронзата, месингот, челикот, нерѓoсувачкиот челик и поцинкуваниот челик. Не се препорачува за лемење на алуминиум, магнезиум и титаниум, ниту пак за користење во електрични или електронски уреди.

Големина : 250 gr.

Additional Details

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...