Пурпена

Пурпената служи за фиксирање на металните касети во ѕидот при монтажа на греењето. Таа дава и добра звучна и топлотна изолација. Може да се користи во различни градежни материјали како што се : дрво, бетон, метал, алуминиум и  цигла.

Големина : /

Additional Details

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...