ПВЦ шелна дупла

ПВЦ шелната се користи за монтажа и фиксирање на цевките и алумпластот.

Големини :  Ф 15 ; Ф 18 ; Ф 22 ; Ф 28 ; Ф 35 ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD11.00

Loading Updating cart...