Течен тефлон LOXEAL 53-14

Течниот тефлон служи за брзо и ефикасно дихтување и спојување на навој. Се користи во инсталации за топла и ладна вода, во инсталации за нафта и плин.

Големина : 50 ml.

 

Additional Details

Цена: MKD360.00

Loading Updating cart...