Соларен колектор вакуумски

Соларниот вакуумски колектор е состевен од апсорбер и собирна кутија. Апсорберот е направен од бакарни '' U '' цевки.Собирната кутија е од нерѓосувачки челик каде што се сместени собирните бакарни цевки и изолацијата која што е изработена од тврдо пресувана камена волна.

Вакуумскиот колектор  се произведува во две големини, со 10 и 15 вакуумски цевки.

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD12,000.00

Loading Updating cart...